Pages

Thursday, September 12, 2013

BERITA TERKINI MENGENAI PERSONAL LOAN

MBSB,IDSB DAN PETRONESA KFH DAH KENA CEK KOMITMEN HUTANG LUAR PAYSLIP(CEK CCRIS&CTOS) MACAM LAIN2 BANK

KOPERASI TAK CEK CCRIS DAN CTOS  TAK PERLU SETTLE
KOPERASI TERMURAH UNTUK TIDAK CEK KOMITMEN LUAR SEKARANG IALAH: 
- KOPERASI KOWAMAS RATE 4.99% PROSES 2 KE 3 MINGGU, 
- KOPERASI KOSPEK RATE 5.55% PROSES TERPANTAS 10HARI BEKERJA
- KOPERASI UKHWAH RATE 4.65% 10TAHUN PAYOUT 92%-93% PROSES 3 MINGGU.
- KOPERASI KOPUTRI RATE 5.5% 10TAHUN
- LAIN2 KOPERASI RATE SEMUA MAHAL DAN RATE ATAS 5.99%


TERBAIK SEKARANG DI PASARAN UTUK TIDAK CEK KOMITMEN LUAR PAYSLIP DAN RATE MURAH IALAH 
UKHWAH DAN KOWAMAS - LUAR PAYSLIP CEK payment MAYBANK SAHAJA (Komitmen XKIRA),
KOSPEK, KOBETA - LUAR PAYSLIP CEK KOMITMEN BANK RAKYAT SAHAJA


Lokasi : Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak
Lokasi Utama : BANGI, PUTRAJAYA, GOMBAK, SG BULOH, RAWANG, 
SHAH ALAM, KLANG, SUBANG, , IPOH, TAPAH, TG MALIM, KUALA KUBU BARU, BATANG KALI, KOTA DAMANSARA, KUALA SELANGOR  DAN KUALA LUMPUR

Lokasi Utama Kedua: IPOH, KAMPAR, MYDIN MERU, RTC GOPENG(MYDIN), KUALA KANGSAR, MYDIN MANJOI, AEON STATION 18, TESCO IPOH, 

LOKASI UTAMA BOLEH COLLECT DOKUMEN BYHAND BILA DOKUMEN LENGKAP





MAKLUMAT KOPERASI DALAM PAGE BLOG INI

38 comments:

  1. boleh bantu saya untuk pinjaman peribadi..011-19508020

    ReplyDelete
  2. guru tbika jbtn perpaduan dn kemas bole apply kah?

    ReplyDelete
  3. bleh bantu sy utk pembiayaan peribadi-i..0196531353

    ReplyDelete
  4. bleh bantu sy utk pembiayaan peribadi-i..0196531353

    ReplyDelete
  5. Bole bantu sye bt loan-=anuar 0122481684

    ReplyDelete
  6. Berminat buat pinjaman 0102204062 haffizan

    ReplyDelete
  7. Boleh bagi detail mengenai pinjaman peribadi...email sya di ajibzahra@gmail.com..

    ReplyDelete
  8. Blh pm ke zulfikarsyukridosi@gmail.com

    ReplyDelete
  9. sya b'minat nk buat personal loan, email sya
    erierahim@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Kerja swasta dan nak buat personal loan rm30k asap.boleh bantu? 0133565560/rahmat.380@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Sy berminat untuk buat personal loan..email saya md.fadzillah88@gmail.com

    ReplyDelete
  12. boleh bantu sya buat personal loan rm50k....sya bekhidmat dlm ATM....
    perlu bantuan segera....0136157092
    email: aimanpti9120@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Mohon hubungi saya mengenai pinjaman peribadi 0104348736 tq..urgent

    ReplyDelete
  14. Sy ingin buat loan peribadi..
    Email saya : eryzz_277@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Senangnya keje dia..wwooowwww sapa nk try cuba tengok ni.....http://iklansticky.com/hop.php?ref=chillcoffee

    ReplyDelete
  16. Sy nk wt personal loan,leh tlg bntu x?kol sy 0142335502 sharifah

    ReplyDelete
  17. Nk wat personal loan boleh?urgent...pon sy 0142335502

    ReplyDelete
  18. I ada citos je bw 12k ..boleh buat loan ke . krj swasta da 1 tahun lebih..

    ReplyDelete
  19. Sy mmerlukan pnjaman 10-15k..krja petronas..cll sy 0196436675 hafiZul

    ReplyDelete
  20. Boleh bantu utk blacklist dr MBSB? Call saya 0189897281

    ReplyDelete
  21. Sy perlukan pinjaman. Call sy 0173037973

    ReplyDelete
  22. Sy berminat. syafiq220587@gmail.com
    No 0123490297

    ReplyDelete
  23. saya berminat membuat pinjaman peribadi...email saya 1permatabiru@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Boleh bantu saya buat pinjaman peribadi 50k tak cll sy 0193442628

    ReplyDelete
  25. Bantu sya buat pers0nal l0an 13k..call saya 017-4637248 hafizal

    ReplyDelete
  26. Hello tuan / puan,

    Anda perlu pinjaman wang antara individu untuk menghadapi kewangan
    kesukaran untuk akhirnya memecahkan kebuntuan provokasi oleh bank-bank, oleh
    penolakan fail mereka untuk memohon? Saya pakar kewangan dapat
    membuat pinjaman dalam jumlah yang anda perlukan dan dengan keadaan yang membuat hidup
    lebih mudah. Berikut adalah kawasan di mana i boleh membantu:
    * Kewangan
    * Lend Lease
    * Pinjaman Pelaburan
    * Pinjaman Auto
    * Penyatuan Hutang
    * Sumber kredit
    * Gadai janji Kedua
    * Penebusan Kredit
    * Pinjaman peribadi

    jadi jika anda berminat untuk mendapatkan pinjaman yang tulen hanya E-mel:
    guaranteloanfinancescompany@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  27. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Precious Ovia, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (preciousovia39@gmail.com)

    ReplyDelete
  28. Perlu pinjaman segera untuk membayar hutang anda? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk memulakan perniagaan baru? Adakah anda memerlukan pinjaman peribadi? Kami menawarkan pelbagai jenis pinjaman pada kadar faedah 2%. Hubungi kami hari ini di e-mel: (austinebarry50@gmail.com)

    ReplyDelete
  29. Halo,
    Saya Puan Patricia Johnson pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang masa hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah ia ditolak oleh bank dan agensi kewangan lain? Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan gadai janji? Lihatlah lagi, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami meminjam wang dari orang yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan media ini untuk memberitahu orang ramai bahawa kami akan memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan bersedia menawarkan pinjaman.

    Hantarkan e-mel kepada kami: (patriciajohnsonloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  30. Assalamu'alaikumwr wb, saya ingin mencadangkan organisasi pinjaman Islam yang tulen yang saya dapati secara online untuk semua saudara Muslim yang mencari pinjaman cepat untuk menyelesaikan masalah segera. Saya mendapat pinjaman daripada mereka bulan lalu. Saya tahu bahawa terdapat banyak penipu dalam talian. Tetapi saya diarahkan kepada mereka oleh adik saya yang juga mendapat pinjaman daripada mereka. Sebelum saya menghubungi mereka untuk pinjaman, saya juga melakukan banyak penyelidikan tentang mereka dan mendapati bahawa mereka adalah tulen. Jadi saya memohon cagaran pinjaman tanpa jaminan dengan mereka. Mereka menyediakan pinjaman mengikut undang-undang dan peraturan Islam. Tiada kos tersembunyi. Anda harus dapat menjamin mereka bahawa anda akan membayar balik pinjaman. Ini semua yang mereka perlukan daripada anda. Saya ingin mencadangkan semua orang Islam sejati untuk menghubungi mereka. emel mereka di (vivianbensonloanfirm@gmail.com) ...

    ReplyDelete
  31. Hello Everybody,
    My name is Ahmad Asnul Brunei, I contacted Mr Osman Loan Firm for a business loan amount of $250,000, Then i was told about the step of approving my requested loan amount, after taking the risk again because i was so much desperate of setting up a business to my greatest surprise, the loan amount was credited to my bank account within 24 banking hours without any stress of getting my loan. I was surprise because i was first fall a victim of scam! If you are interested of securing any loan amount & you are located in any country, I'll advise you can contact Mr Osman Loan Firm via email osmanloanserves@gmail.com

    LOAN APPLICATION INFORMATION FORM
    First name......
    Middle name.....
    2) Gender:.........
    3) Loan Amount Needed:.........
    4) Loan Duration:.........
    5) Country:.........
    6) Home Address:.........
    7) Mobile Number:.........
    8) Email address..........
    9) Monthly Income:.....................
    10) Occupation:...........................
    11)Which site did you here about us.....................
    Thanks and Best Regards.
    Derek Email osmanloanserves@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Halo

    Assalamu`alaikum `Selamat Datang di ANNISA AHMAD LOAN COMPANY

    Apakah Anda seorang investor, Pemilik Bisnis, Pengusaha, Kontraktor, Petani, Memulai e.t.c? Mungkin Anda membutuhkan dana yang baik dan aman untuk membeli properti, memperbaiki / membalikkan, memperbaiki layanan / bangunan Anda mencari tempat yang dapat menjamin Anda meminjamkan salah satu dari jumlah yang Anda butuhkan untuk menghubungi e-mail: {annisaahmadlaoncompany@gmail.com} adalah Disini untuk membantu mereka yang membutuhkan tujuan arsip keuangan mereka, kami berinvestasi di properti, proyek / bisnis dan juga memberikan 100% penawaran untuk semua jenis pinjaman berbunga rendah. Tarif, kepada orang-orang yang tertarik dari negara manapun dengan tingkat kredit apakah Anda ditolak oleh bank lain atau kreditur? Kami dapat menawarkan pinjaman yang Anda butuhkan dengan harga yang terjangkau sehingga pekerja bisnis, pria dan wanita, pekerja kantor, pengangkut, inilah kesempatan Anda untuk berinvestasi atas apa yang telah Anda rencanakan di sini adalah pinjaman untuk Anda dan investasikan dengannya, kami juga membutuhkan Layanan dari Pialang yang bisa merujuk orang yang membutuhkan bantuan keuangan dan kami membayar setiap bulan untuk layanan Anda menghubungi kami melalui e-mail di bawah ini jika Anda tertarik dengan pinjaman atau persyaratan. Investor
    Email: {annisaahmadlaoncompany@gmail.com} Anda juga bisa menghubungi kami dengan cara BBM pin (DB5121C1) kejujuran kepercayaan dalam pelayanan kami
    Assalamu`alaikum wr wb,

    ReplyDelete
  33. Hai semua
    Kedamaian kepada anda, saya MRS GRACE MORGAN.
    Saya ingin memberitahu anda mengenai tawaran kami,
    Kami menawarkan semua jenis pinjaman dalam mata wang yang berlainan,
    Oleh itu, bersumpah kepada ALLAH,
    Jangan sekali-kali menipu sesiapa sahaja dari Wang mereka,
    Jika anda telah ditolak oleh bank dan ditipu oleh penipu,
    Ini adalah syarikat yang betul yang akan membantu anda mendapatkan semua wang anda,
    Kami juga mempunyai orang yang sangat mendapat manfaat daripada syarikat itu.
    Sila hubungi Encik Maureen melalui Maureenwiwik@gmail.com,
    Dia akan memberitahu bagaimana kita meminjamkan dia 1 juta dolar dalam tempoh kurang daripada 48 jam.
    Kami menawarkan pinjaman dengan kepentingan 1-5%.
    kami bukan NIGERIANS, Kami bekerja terus dari UNITED KINGDOM UK ENGLANG
    Sila e-mel kepada kami sekaligus, kami menjamin rawatan segera
    Dalam masa 48 jam.
    Hubungi: Gracemorganloancompany@gmail.com atau BMM = D8E91A28

    ReplyDelete
  34. Pinjaman untuk pelbagai tujuan
    Kami menawarkan jumlah minimum sebanyak RM5,000.00 kepada RM5 juta
    Pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
    Pinjaman
    Tempoh: sehingga 25 tahun bergantung kepada jumlah pinjaman yang anda perlukan.
    Pelanggan mestilah
    Lebih dari umur 18 tahun
    Transaksi ini 100% selamat untuk semua orang
    Untuk maklumat lanjut tentang kredit, sila hubungi kami melalui e-mel:
    (Daviesruthfirm@gmail.com)

    ReplyDelete
  35. Pinjaman untuk pelbagai tujuan
    Kami menawarkan jumlah minimum sebanyak RM5,000.00 kepada RM5 juta
    Pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
    Pinjaman
    Tempoh: sehingga 25 tahun bergantung kepada jumlah pinjaman yang anda perlukan.
    Pelanggan mestilah
    Lebih dari umur 18 tahun
    Transaksi ini 100% selamat untuk semua orang
    Untuk maklumat lanjut tentang kredit, sila hubungi kami melalui e-mel:
    (Daviesruthfirm@gmail.com)

    ReplyDelete